Imatge

Presentació Erial Edicions i Revista Crisis

Presentació Erials Edicions i Revista Crisis

imatge de la roda de premsa de Erial Edicions

Un nou projecte editorial

Ahir dilluns, 21 de maig, es va presentar a la sala de l’Àmbit Cultural de “El Corte Inglés” del passeig de la independència de Saragossa, l’associació cultural “Erial Edicions” i el seu òrgan d’expressió, la revista “Crisis”.

Erial és un projecte literari, periodístic, editorial i cultural, engegat per un grup d’amics estudiants de Filologia Romànica i recoltzat per un grup de unes quinze o vint persones, els socis fundadors, il·lusionats, en aquests dificils temps, per posar en marxa un projecte cultural d’ampli i llarg recorregut que dóne a conèixer una nova forma de mirar i concebir la cultura crítica.

A l’acte, al que van assistir prop d’un centenar de persones que van omplir de gom a gom la sala d’actes, van intervindre: Antonio Manuel Melendo, Isabel Rosado, Fernando Morlanes, Eugenio Mateos i Juan Domíguez Lasierra.

Aquest últim va presentar els continguts d’un dels primers fruits de l’Associació, el primer número de la revista “Crisis”. El president d’Erial, Fernando Morlanes, va explicar la filosofia del projecte i donà a conèixer els plans de futurs peductes de l’editorial: llibres electrònics de productes descatalogats, obres clàssiques, edicions de llibres especials o rars, etc.

Molta sort als socis i amics d’Erial en tots els seus projectes.

One comment on “Presentació Erial Edicions i Revista Crisis

  1. Membres directius de l’associació “Erial Edicions” durant la presentació del projecte dilluns 21 de maig a la sala de l’àmbit cultural de “El Corte Inglés” de Sragossa.
    D’esquerra a dreta: Juan Domínguez, Eugenio Mateos, Fernando Morlanes i Isabel Rosado.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s