Una tarda molt particular. Presentació del llibre “Amigo Labordeta” al Paranimf

PRESENTACION LIBRO LABORDETA

El passat dimars, 2 de juny, es va presentar a l’Aula Magna del Paranimf de la Universitat de Saragossa el llibre “Amigo Labordeta”, coordinat i editat per l’oscenc Lorenzo Lascorz, en el qual han participat prop de 90 col·laborsdors amb els seus escrits, fotografies, dibuixos, etc.
El to de l’acte va ser tan emotiu com el contingut dels textos i imatges del llibre, ple de reoneixement a la qualitat humana, intel·lectual i ètica del cantautor aragonès.
Entre les intervencions destacaren per la seua calidesa i sinceritat les de Teresa Agustín, Carmen Magallón y Pepe Melero. Les breus actuacions musicals donaren un plus i un clímax a l’acte com a poques voltes es pot viure en un esdeveniment semblant. María José Hernández, amb dues cançons dels seu nopu disc “Las uvas dulces” dedicat a versionar versos i cançons de Labordeta; els músics Eugenio Gracia i Roberto Serrano, amb sengles interpretacions amb xiflos i xicotens, i finalment, el nostre músic i amic codonyerenc Tomàs Bosque, catalitzà l’emoció i l’atenció del públic amb el cant d’unes estrofes del “Cant a la llibertat” labordetiana en català. L?cte conclogè amb la lectura d’una breu carta “a pit descobert, que Juana de Grandes, la vídua de Labordeta, va adreçar al seu marit a les properies del cinquè aniversari de la seua mort i que apareix a la contraportada del llibre.
Finalment, els assistents, (55 dels 88 autors) i un centenar de públic amic i admirador de Labordeta, van prendre una copa de cava i un bocinet de “coca d’Almudévar” a la salut de l’Abuelo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s