Ojo amb l’Esperança Aguirre!

La nit electoral de 24 de maig, un cop van donar los resultats de l’alcaldia de Madrid vaig escriure un twitt que deia així: “Tremoleu, madrilenys. Espe ja està escanejant lo perfil moral dels regidors socialistes per a subornar a tres d’ells. Ningú canvia de gran.”

Ahir mateix, els telediaris van interrompre la seua emissió per a donar una notícia d’última hora: “Esperança Aguirre oferia donar amb els vots populars l’alcaldia de Madrid al socialista Antonio Miguel Carmona per tal que no fos investida com alcaldessa Manuela Cármena, de “Ahora Madrid” . Òbviament, els socialistes madrilenys van rebutjar immediatament l’oferta. Però Aguirre ja havia començat a escampar arreu la idea de que una batllessa com Cármena seria un desastre inadmissible per la ciutat de Madrid. El camí per al joc brut i la utilització de tots els mitjans per a aconseguir invalidar els resultats democràtics de les urnes ja s’havia iniciat. La demonització de Manuela Cármena i Podemos té com a finalitat crear un clima mediàtic de por al que puguen agarrar-se els regidors que es canvien de bàndol el dia de la investidura. Quan va succeir el “Tamayazo”, Esperanza va escampar prèviament el “pànic” de que Madrid estigués governat pels comunistes (i sol hi havia dos diputats d’IU al nou parlament madrileny). Esperem que el dia de la constitució de l’Ajuntament de Madrid no ens trobem amb l’absència o votació estranya d’alguns regidors socialistes.

(Castellá)

La noche electoral de 24 de mayo, una vez dieron los resultados de la alcaldía de Madrid escribí un twitt que decía así: “Temblad, madrileños. Espe ya está escaneando el perfil moral de los concejales socialistas para sobornar a tres de ellos. Nadie cambia de mayor.”
Ayer mismo, los telediarios interrumpieron su emisión para dar una noticia de última hora: “Esperanza Aguirre ofrecía dar con los votos populares la alcaldía de Madrid al socialista Antonio Miguel Carmona para que no fuera investida como alcaldesa Manuela Carmena, de “Madrid Gana”. Obviamente, los socialistas madrileños rechazaron inmediatamente la oferta. Pero Aguirre ya había empezado a anunciar la idea de que una alcaldesa como Carmena sería un desastre inadmisible por la ciudad de Madrid. El camino para el juego sucio y la utilización de todos los medios para conseguir invalidar los resultados democráticos de las urnas ya se había iniciado. La demonización de Manuela Carmena y Podemos tiene como finalidad crear un clima mediático de miedo al que puedan agarrarse los concejales que se cambien de bando el día de la investidura. Cuando sucedió el “Tamayazo”, Esperanza esparció previamente el “pánico” de que Madrid estuviera gobernado por los comunistas (y solo había dos diputados de IU en el nuevo parlamento madrileño!). Esperamos que el día de la constitución del Ayuntamiento de Madrid no nos encontramos con la ausencia o votación extraña de algunos concejales socialistas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s